miercuri, 1 iulie 2009

Relatare din copaie

Vă întrebaţi ce mai fac "argeşenii"? Sunt chiar bine în această perioadă, cu excepţia piteştenilor. Aceştia din urmă încep să resimtă de astăzi lipsa apei calde, după ce societatea Termoficare 2000 a intrat în faliment, din cauza datoriilor imense. Aşa că, pentru o perioadă nelimitată, tot cetăţeanu' racordat la sistemul centralizat de încălzire se va spăla la lighean, asta după ce şi-a încălzit în prealabil apă în oală. Şi nu, nu e un instantaneu optzecistic din Cucuiata din Deal sau din Ciorogârla de Jos, ci realitatea din Piteştiul zilelor noastre.
Acum nimeni nu e de vină, ce credeaţi... Nici primarul, nici directorul societăţii cu pricina, nici cetăţenii care nu şi-au plătit datoriile. Nu! Vina o poartă oamenii care, din puţin sau din mult, nu contează, şi-au plătit "birurile" la timp. Cineva trebuia să-i taxeze odată şi odată şi p-ăştia, nu? Prea îşi dau interesul să meargă totul bine...

p.s. Şi pentru că sunt şi oameni prea mişto să trăiască în Piteşti, iată ce au făcut câţiva tineri astăzi. Au protestat lângă fântâna de un milion de euro. Prea adevărat, zău!

Deşi, au fost mai multe forţe de ordine decât protestatari...


Apropos, eu sunt Raluca, scriu pentru prima dată pe acest blog şi sunt... încântată de cunoştinţă! La bună revedere!

3 comentarii:

Geocer 2 iulie 2009, 10:36  

Bine-ai venit (ca si scriitoare) pe acest blog.
Desi nu ma afecteaza in mod direct falimentul firmei de termoficare (mi-am montat centrala de apartament acum aproape 4 ani), sunt alaturi de ceilalti cetateni ai orasului. Iar despre colorata muzicala din centru nu pot spune decat o veche zicala romaneasca : "Ce-i trebuie chelului tichie de margaritar?". Cu banii dati pe acea fantana se puteau face muuuuulte lucruri bune pentru oras.

Anonim 2 iulie 2009, 12:37  

Cu transformarea punctelor termice in centrale termice nu se va rezolva nimic. Asa au facut si in Mioveni, dupa falimentul Regom Serv si nu au mers decat un an pana le-a fost taiat gazul pe rand. Am scapat de chin mai intai printr-un boiler si apoi, dupa ce au oprit si caldura, printr-o centrala proprie.

Logatu 2 iulie 2009, 15:55  
Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP