miercuri, 1 iulie 2009

Relatare din copaie

Vă întrebaţi ce mai fac "argeşenii"? Sunt chiar bine în această perioadă, cu excepţia piteştenilor. Aceştia din urmă încep să resimtă de astăzi lipsa apei calde, după ce societatea Termoficare 2000 a intrat în faliment, din cauza datoriilor imense. Aşa că, pentru o perioadă nelimitată, tot cetăţeanu' racordat la sistemul centralizat de încălzire se va spăla la lighean, asta după ce şi-a încălzit în prealabil apă în oală. Şi nu, nu e un instantaneu optzecistic din Cucuiata din Deal sau din Ciorogârla de Jos, ci realitatea din Piteştiul zilelor noastre.
Acum nimeni nu e de vină, ce credeaţi... Nici primarul, nici directorul societăţii cu pricina, nici cetăţenii care nu şi-au plătit datoriile. Nu! Vina o poartă oamenii care, din puţin sau din mult, nu contează, şi-au plătit "birurile" la timp. Cineva trebuia să-i taxeze odată şi odată şi p-ăştia, nu? Prea îşi dau interesul să meargă totul bine...

p.s. Şi pentru că sunt şi oameni prea mişto să trăiască în Piteşti, iată ce au făcut câţiva tineri astăzi. Au protestat lângă fântâna de un milion de euro. Prea adevărat, zău!

Deşi, au fost mai multe forţe de ordine decât protestatari...


Apropos, eu sunt Raluca, scriu pentru prima dată pe acest blog şi sunt... încântată de cunoştinţă! La bună revedere!

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP